Pro firmy

Víno není jen zábava

Spojte víno s prací

Skvělé víno se neomrzí. A Vy díky němu můžete potěšit a nadchnout sebe, své kolegy nebo obchodní partnery. Nabízíme pro Vás a Vaši společnost různé způsoby, jak si víno od mikrovinařů užít naplno.

festival neznámých vinařů
festival neznámých vinařů
Ochutnávka na míru

Soukromá řízená degustace

Víno je ideálním prostředkem, jak se neformálně pobavit s kolegy nebo obchodními partnery. Proto pro Vás rádi zorganizujeme soukromou firemní degustaci na míru. Nabízíme řízenou ochutnávku pod vedením zkušeného sommeliera v délce okolo dvou hodin. Počet vzorků doporučujeme od 10 – 14 neznámých vín.

Skladba vín

Nabízíme průřez portfóliem, výběr z toho nejlepšího, suchá a polosuchá vína, aromatická a výrazná vína, srovnávání odrůd, naturální vína, červená vína.

Místo

Vyhradíme Vám celý prostor Degustéky Neznámých vinařů v srdci Holešovic na Praze 7. Kapacita je až 23 osob na sezení v degustační místnosti nebo 35 osob celkem v celém objektu. Degustaci můžeme uspořádat i ve Vaší firmě, a to pro jakýkoliv počet osob.

Občerstvení

Ke každé degustaci podáváme zdarma sýr, olivy a pečivo. Na přání zajišťujeme extra občerstvení různého rozsahu (výběr šunek a uzenin, sýrů, ovoce a zeleniny). Jako specialitu doporučujeme párování kvalitních sýrů ke zvoleným vínům (cca 10-14 vzorků sýrů).

Cena

Částka je velmi individuální vzhledem k počtu osob, množství a druhu vína, lokalitě a občerstvení. Orientační nástin ceny je cca 500 – 1500 Kč na osobu. Přesnou kalkulaci vytvoříme na míru, jakmile se domluvíme, kterou cestou se společně vydáme.

Kdo s námi absolvoval firemní degustaci: Česká spořitelna a.s., Seznam.cz, a.s.,Philip Morris International, Komerční banka, a.s., Redakce časopisu Reportér, Dentální klinika Pekárek

Domluvíme se: stačí nás kontaktovat na info@neznami-vinari.cz nebo zavolejte na +420 604 44 61 71. festival neznámých vinařů

On-line degustace
Nemůžete se sejít osobně?

On-line degustace

Připravíme Vám on-line ochutnávku na míru jako bezpečný firemní teambuilding. Neformální večer trvá zhruba dvě hodiny a každý účastník je u svého počítače.

Skladba vín

U on-line degustace nabízíme průřez portfóliem v rozsahu 6 vzorků. Můžete si vybrat velikost vzorků 1,5 dcl, 2 dcl nebo 0,75 l.

Jak to funguje

Degustační kazety spolu s degustačním menu, případně degustační skleničkou doručíme v den degustace každému účastníkovi na zvolenou adresu. Rozvážíme po celé České republice, na Slovensko a po domluvě i dále. Ve zvolený čas se přes nástroj klienta či Google meet všichni připojí na probíhající meeting a ochutnávka může začít. Degustace je interaktivní, můžete pokládat otázky sommeliérovi, a to přes chat nebo přímo přes kameru. Co je u nás unikátní, je to, že každý vzorek představí přímo sám vinař. Sommeliér moderuje rozhovory, ptá se na zajímavosti jednotlivých vinařství, a to nejen k technologii, ale i k jejich osobnímu příběhu. Celá degustace je poutavá, vtipná a uběhne tak rychle, že její účastníci často zůstávají po skončení dále připojeni a debatují někdy i dlouhé hodiny.

Občerstvení

K on-line degustaci nabízíme párování sýrů, které jsou speciálně vyrobené pro Vaši ochutnávku Farmou u Dubu. Dále dodáváme kvalitní masitý doprovod bez dusitanů z projektu Miluju maso. Občerstvení doručíme spolu s vínem.

Cena

Částka je velmi individuální vzhledem k velikosti degustačních vzorků, občerstvení a dopravě. Orientační nástin ceny je cca 800 – 1500 Kč na osobu. Přesnou kalkulaci Vám vytvoříme a zašleme i s podrobnostmi po domluvě.

Kdo s námi absolvoval firemní on-line degustaci: PricewaterhouseCoopers ČR s.r.o., ČEZ a.s., Henkel ČR s.r.o., Generali Česká pojišťovna a.s., Vodafone Czech Republic a.s., Komerční Banka a.s., AccuService, s.r.o.

Kontaktujte nás: stačí nás kontaktovat na info@neznami-vinari.cz nebo zavolejte na +420 604 44 61 71

Firemní dárky
Obdarujte kolegy a partnery

Firemní dárky

Nejlepší firemní dárek? Kvalitní a netradiční víno, které vždy nadchne obchodní partnery nebo zaměstnance. Rádi pro Vás vybereme to nejvhodnější a upravíme lahev dle Vašich představ.

Víno s logem

Zapracujeme Vaše logo přímo na vinětu, což je časově i finančně nejnáročnější varianta. Jednodušší cesta je přidat Vaše logo na lahve, a to formou nálepky/medaile nebo visačky. Zároveň je možné vše dárkově zabalit do taštiček, dárkových kartonů či luxusních dřevěných krabiček.

Daňová uznatelnost

Firemním vínem potěšíte klienty, zaměstnance i finanční oddělení - vinné dárky jsou daňově uznatelným nákladem.

Kdo od nás odebírá firemní víno: Damejidlo.cz, Tuna Media s.r.o., Symbio Digital s.r.o., Hrdlička spol s r.o., E F B spol s r.o., Ezpada s.r.o., Blue Dynamic s.r.o.

Rádi poradíme: stačí nás kontaktovat na info@neznami-vinari.cz nebo zavolejte na +420 604 44 61 71

Slavíte u vás?

Víno na firemní večírek

Chcete oslnit netradičním a špičkovým vínem na večírku? Nechcete mít po oslavě polovinu zaměstnanců na sick-day? Pak potřebujete kvalitní víno, po kterém Vám bude dobře, i když to trochu přeženete. Zadejte nám parametry a my Vám dodáme víno dle Vašich představ. V případě zájmu zajistíme obsluhu stánku.

Komu jsme dodali víno na firemní večírek: Symbio Digital s.r.o., World of Online s.r.o., Podlahy Šesták s.r.o., Ezpada s.r.o.

Víno na firemní večírek
teambuilding na moravě u vinaře
Jedinečný zážitek 

Teambuilding na vinici

Odjeďte relaxovat a utužit kolektiv a vydejte se na Moravu za skvělým vínem.

Nabízíme vytvoření a zprostředkování jedinečného teambuildingu na jižní Moravě, během kterého navštívíte neznámé vinaře a jejich vinařství, zažijete autentickou „nekomerční“ degustaci ve sklípku a můžeme zprostředkovat i práci na vinici.

Teambuiding doporučujeme směřovat na jarní nebo podzimní období, lze domluvit i účast na vinobraní spojené se sklízením hroznů, lisováním šťávy a popíjením toho nejčerstvějšího burčáku, jaký jste kdy ochutnali.

Kdo s námi zažil firemní teambuilding na Moravě: Seznam.cz, a.s., Thermo Fisher Scientific Brno s.r.o.

Domluvíme se: stačí nás kontaktovat na info@neznami-vinari.cz nebo zavolejte na +420 604 44 61 71

Potřebujete poradit, jak vše provést?

 

degusteka-hp-f2

Rádi poradíme, zvolíme ideální variantu přímo na míru Vaší firmě. Volejte přímo mně, ideálně v odpoledních hodinách, ale pokud se Vám to nehodí, tak kdykoliv. Těším se na kontakt.

Petr Rubáš

spoluzakladatel