Degustace

Poznejte, co vám chutná

Zažijte netradiční degustaci

thomas-martinsen-77457-unsplash

 

 

Chcete ochutnat prvotřídní vína od různých českých mikrovinařů najednou? Pokud neplánujte otevřít si doma čtrtnáct lahví, přijďte na naší degustaci. Uděláme to za vás. Vybíráme vína, co nás nadchla, představujeme neznámé vinaře a jejich cestu k vínu. Vína kombinujeme tak, abyste vyzkoušeli odlišné styly a odrůdy. Ukážeme vám, co lze z hroznů vyrobit a necháme vás objevit, co vám skutečně chutná. Nebojte se nudné přednášky, budete odcházet s úsměvem.


degu-banner-1600x477
Osobní

plánované degustace

Do odvolání vládních zařízení…. však to už známe. Zkusíme místo těch osobních u nás v Degustéce udělat pár náhradních On-line. Plánujeme je postupně, tak stačí sledovat naše stránky nebo sociální sítě.

A až zase otevřeme, dáme to vědět. Nahlas. :)


Osobní či firemní

degustace na míru

 

degu-banner-1600x477

 

Nemáte čas vydat se s přáteli na Moravu a chcete zažít soukromou ochutnávku neznámých vín? Chcete zaujmout obchodní partnery netradičním zážitkem? Nebo plánujete zábavným způsobem sblížit pracovní kolektiv během teambuidingu? Rádi vám připravíme zábavnou degustaci na míru pro přátele, kolegy, partnery nebo rodinu. Zajistíme ideální prostor nebo přijedeme za vámi.

Nabízíme: klasickou řízenou degustaci, slepou poznávací ochutnávku, během které se naučíte degustovat nebo soutěžní degustaci.

V případě zájmu zajistíme občerstvení. Stačí nás kontaktovat na info@neznami-vinari.cz, 604 446 171 nebo 724 443 622 nebo vyplnit formulář.

Máte nějaké otázky? Zodpovíme je. Prosíme o pečlivé vyplnění kontaktních údajů.

Nevyplňujte toto pole: